Toveren met energie 
8 maart 2024

 

EN

 

 

C’est la VIE

Vertrouwen
Intuïtie
Energie

 

 

13 november 2023

20.00 tot en met 22.22 uur
 Online – Innerlijke Kinderen

 € 15,15

 

Tijdens een MediuM Miss Lou Life Event behandel ik dit keer Innerlijke kinderen.
Het Event waarbij ik je alles leer over onze innerlijke kinderen houd ik bewust tijdens
de Nieuwe Maan zodat we optimaal gebruik kunnen maken van deze positieve energie.
Tijdens de nieuwe maan kun jij je intenties om jouw innerlijke kinderen aandacht te gaan geven extra krachtig weg zetten.

De nieuwe maan versterkt je intuïtie en je gevoel.
Het lukt je veel makkelijker om contact maken met je lichaam en je innerlijke kinderen en te luisteren naar wat goed is voor jou.
Dat geldt op verschillende fronten, van fysiek, mentaal en emotioneel tot je gezondheid, innerlijk kindwerk, relaties, werk en geld.

Dit keer gaan we meer leren over Innerlijke Kinderen. Ik leer je alles over jouw innerlijke kinderen, zodat jij je nog meer bewust mag worden hoe ze in je leven belangrijk zijn.

Ik geef je tips en oefeningen mee.

Je krijgt antwoord op de vragen:
Hoeveel ontstaan innerlijke kinderen?
Hoe werkt dit door in je volwassen leven?
Hoe kun je kennis maken met je innerlijke kinderen?
Hoe kun je jouw innerlijke kinderen helen?
Hoe sluit je een pact met je innerlijke kinderen?

Wat is verankeren en hoe doe je dat?

Wat het jou kan opleveren?
☯️ Je leven wordt positiever
☯️ Je leert volwassen te reageren en niet vanuit innerlijke kind pijn
☯️ Je leert grenzen stellen
☯️ Je leert jouw behoeften herkennen en er gehoor aan te geven
☯️ Je leert je overlevingsmechanismen te herkennen en te veranderen
☯️Je krijgt meer balans in je leven
☯️ Je maakt opnieuw verbinding met jezelf en daardoor ook met anderen
☯️ Je leert liefdevolle relaties aan te gaan
☯️ Je leert zelf saboterend gedrag te herkennen en om te buigen
☯️ Je leert jouw allermooiste zelf kennen
☯️ Je gaat leven volgens je zielsmissie
Zo mag jij op weg naar je allermooiste zelf en een positiever leven.
Wil jij hier bij zijn? Reserveer dan snel je plek via https://academy.mediummisslou.com/…/medium-miss-lou…/
Tot maandag 13 november ! En je weet het he? Ik vind het superlief als je dit voor me wilt delen!
  1. het helen van je innerlijke kinderen
  2. het samenwerken met de Engelen
  3. het inzetten van de Wet van de Aantrekkingskracht
  4. het hoog krijgen en houden van je trilling

Aandacht is het sleutelwoord

Door aandacht te hebben voor jouw trauma’s en die via je onderbewustzijn te gaan helen, vergroot je je gevoel voor Eigen Waarde. Wanneer je dit combineert met de overige 3 punten, dan behaal je blijvend resultaat en word je leven positiever

Wil je meer weten over mijn manier van coachen? Klik dan hier!

Innerlijke Kinderen helen

Door het helen van je innerlijke kinderen leer je van jezelf te houden en je eigenwaarde te vergroten.  Je leven wordt positiever. Je maakt opnieuw verbinding met jezelf.

Wet van de Aantrekkingskracht

De Wet van de Aantrekkingskracht helpt je op jouw pad waarin je op zoek gaat naar jezelf. Ik leer je manifesteren  met praktische tips en trics.

Engelen

Engelen zijn magische wezens van Licht en Liefde. Ze helpen ons door ons boodschappen te sturen. En jij kunt dit leren. Je leven wordt positiever en fijner met Engelen aan je zijde.

Reading

Soms heb je een vraag waarvan je graag wilt dat er iemand met je mee kijkt. Tijdens een reading maak ik contact met jouw ziel (en die van anderen als er meer personen bij betrokken zijn). Samen met mijn Lichtteam dat bestaat uit mijn moeder Riky, mijn beide broers Maurits en Michiel en Aartsengel Gabriël voel ik in wat jij op dit moment nodig hebt.

Trilling verhogen

Alles bestaat uit energie. Wij zijn niet meer en minder dan moleculen en atomen die om elkaar heen draaien. Er zijn heel veel praktische tips die je hierbij helpen. Ik geef je er vast eentje mee. Gewoon omdat het kan. Kadootje van mij voor jou. Dankbaarheid zorgt voor een hogere trilling. Daar worden de Engelen en het Universum heel erg blij van.

Annelou

Change your mindset. Aandacht geeft groei. Samen op weg naar een positiever en leuker leven met meer Eigen Waarde. Mijn passie is je begeleiden als je vast loopt in jouw leven. Ik leer je leven vanuit je hart en ik help je opnieuw leren voelen. Ik help je jouw trauma’s te leren begrijpen en ik begeleid je bij het herstellen van jouw basisveiligheid. Ik geloof dat jij alle antwoorden in je hebt en dat je jezelf kunt helen. Ik bied je handvaten en begeleid je zodat je een gelukkiger, liefdevoller en stabieler leven krijgt.

Annelou stelt je enorm op je gemak, alles mag er zijn. Je combineert je coaching met inzichten en dat heeft me weer een stapje verder geholpen. Tijdens de sessie van het innerlijk kind helen heb ik emoties en gevoelens mogen ervaren, een reis terug naar mijn zwangerschap.Je nam de tijd om me hier goed doorheen te praten en me goed te begeleiden. Ik heb hier veel aan gehad en het heeft me vooral rust opgeleverd en acceptatie. Vergeving aan mezelf en ook hierin rust. Dankjewel voor je openheid en rust en dat alles er mocht zijn!

~Loes~

Ik voelde mij veilig om met Annelou de diepte in te gaan om een sessie te doen. Dit is iets wat ik niet snel doe met een coach. Haar liefdevolle aandacht en geduld waren voor mij houvast zodat ik mij helemaal over kon geven. We hebben een mooie diepgaande sessie gedaan waar ik nog steeds dankbaar voor ben. Het heeft mij weer een stap verder gebracht. Dankjewel.

~Marga~

~Voel jij de behoefte om je te ont-wikkelen?~

Wil je ervaren hoe het is om kennis te maken met jouw innerlijke kinderen? Wil je leren hoe je het Universum mét jou kunt laten samenwerken zodat je mag gaan stralen als jouw allermooiste zelf? Maak dan snel een afspraak. Dan gaan we samen op zoek naar de antwoorden die jij in je hart verstopt hebt liggen.

Medium Miss Lou – Hummeloseweg 39E – 7021 KH – ZELHEM

06 – 429 000 79 – info@mediummisslou.com