Contact en afspraak

~Als je met iemand contact hebt

doe je het met volle aandacht~

 

Aandacht, liefde, respect, vertrouwen, veiligheid, geloof, hoop en bakken met liefde en positiviteit.

Dat mag je van mij verwachten als we samen op zoek gaan naar de sleutel van je hart.
In jouw hart zitten alle antwoorden en ik help je graag die te vinden.
Ik help je jouw allermooiste zelf te ontdekken, te creeëren en te worden. Samen veranderen we je mindset en leer je omdenken naar positiviteit.

Zullen we een afspraak maken?

 

 

Je bent er bijna.....

3 + 2 =

Medium Miss Lou

5 jaar geleden liep ik zelf vast. Ik zat in een relatie waarin ik mij niet gelukkig voelde. Ik voelde me niet gezien en gehoord. Dat wilde ik niet langer. Ik ging op zoek naar hulp en had het geluk om een therapeute te treffen die mij leerde dat voelen juist fijn is. En de loop der jaren heb ik me de techniek eigen gemaakt. Ik gun jou ook een leven waarin je stabiel mag zijn, waarin liefde de boventoon voert en waarbij je je allermooiste zelf mag zijn. Ik geloof dat jij alle antwoorden in je hebt. De sleutel heb je al in je hand. Zullen we samen op zoek gaan naar de antwoorden?

Annelou is een krachtige powervrouw met veel liefde voor de mensen die ze helpt.

Angel

Mijn eerste keer een sessie online, niet face to face en dat is goed bevallen, hoewel ik de voorkeur geef aan persoonlijk ontmoeten. Annelou, je stelt me enorm op mijn gemak, alles mag er zijn. Je combineert je coaching met inzichten en dat heeft me weer een stapje verder geholpen. Tijdens de sessie van het innerlijk kind helen heb ik emoties en gevoelens mogen ervaren, een reis terug naar mijn zwangerschap. Je nam de tijd om me hier goed doorheen te praten en me goed te begeleiden. Ik heb hier veel aan gehad en het heeft me vooral rust opgeleverd en acceptatie. Vergeving aan mezelf en ook hierin rust. Dankjewel voor je openheid en rust en dat alles er mocht zijn!

~Voel jij de behoefte om je te ont-wikkelen?~

Wil je ervaren hoe het is om kennis te maken met jouw innerlijke kinderen? Wil je leren hoe je het Universum mét jou kunt laten samenwerken zodat je mag gaan stralen als jouw allermooiste zelf? Maak dan snel een afspraak. Dan gaan we samen op zoek naar de antwoorden die jij in je hart verstopt hebt liggen.

Medium Miss Lou – Hummeloseweg 39E – 7021 KH – ZELHEM

06 – 429 000 79 – info@mediummisslou.com