Annelou, aangenaam

 ~Je hebt het verleden nodig om het heden te begrijpen~

waardoor je vol vertrouwen je toekomst in stapt~

Ik ben Annelou. Welkom op mijn site en wat fijn je digitaal al te ontmoeten.

Ken je dat?

Dat rotgevoel dat je elke keer opnieuw vast loopt in je leven? Dat je je een enorme mislukking voelt omdat niets lukt? Ken je ook die dagen dat het donker en zwart om je heen is waardoor je het allerliefste met een deken over je hoofd in je bed blijft liggen?

Ik kan je verklappen: “Been there, done that!” Ik heb heel wat donkere dagen gekend, ik heb heel wat dagen met een deken over me heen in bed gelegen om de boze buitenwereld buiten te sluiten. Ik heb in mijn leven al heel wat psychologen gezien, therapieën gevolgd en ik kwam elke keer wel een heel klein stukje verder maar ik kwam nooit tot de essentie. Ik vond nooit de sleutel die toegang gaf tot mijn hart waar alle antwoorden liggen. Dat wist ik zeker.

In juni 2017 had ik het enorme geluk om een therapeute tegen te komen die me die sleutel heeft aangereikt. We begonnen samen aan een reis die 5 jaar zou duren. Ik begon met het helen van mijn innerlijke kinderen. Stapje voor stapje werd ik krachtiger en vielen er duizenden puzzelstukjes op zijn plek. Ik heelde mijn ziel. Niet mijn hoofd, niet mijn hart maar mijn ziel.

Ondertussen zegde ik mijn baan op omdat ik ook daar vast liep. Ik nam de sprong in het diepe en begon als Medium te werken bij een chatsite. Mega spannend natuurlijk maar o, wat een feest. Daar waar ik eerder verguisd werd voor mijn talenten werd ik er nu voor betaald. Hoe leuk is dat!

Door de duizenden gesprekken die ik voerde ontdekte ik dat je positiviteit kunt leren. Je kunt leren omdenken, je kunt je zelf een positieve mindset eigen maken. Als je de wereld via een roze bril bekijkt, is het zoveel leuker dan door een zwarte! Door het helen van je innerlijke kinderen te combineren met het eigen maken van de Wet van de Aantrekkingskracht. Door de Engelen te vragen je te ondersteunen. Door je taalgebruik en daardoor ook je gedachten, je gevoel en uiteindelijk het resultaat positiever te maken. 

Ook ik heb mijn mindset veranderd. Mijn denken was altijd zwart-wit. Je was voor me of je was tegen me. Ik heb geleerd dat er heel veel tinten grijs zijn. Ik heb geleerd dat een medaille altijd twee kanten heeft. En ik heb geleerd dat je het Universum, de Universele wetten en de Engelen kunt vragen met je samen te werken. Ik leerde dat ik boven alles een medium en een healer ben en dat ik je vanuit die rollen enorm goed kan coachen.

Het is mijn droom om zoveel mogelijk mensen te helpen die switch te maken. Ik gun jou meer dan wie dan ook dat je uit de schaduw mag stappen in het Licht. Ik gun jou een leven dat voortkabbelt en ja, dat ga je misschien wel saai noemen. Maar hoe fijn zou het zijn als je volop kunt LEVEN in plaats van overleven? Vanuit een stevige basis die we samen hebben gecreëerd.

Annelou

Ik ben medium, healer en coach. Ik begeleid jou op weg naar je allermooiste zelf. Ik begeleid je bij het ont-wikkelen van een positieve mindset. Dit doe ik door je te helpen uit te zoeken waar jouw blokkades liggen, door je te helpen je innerlijke kinderen te helen, door je te leren hoe je samenwerkt met de Engelen en het Universum, door het je te leren hoe je de Wet van de Aantrekkingskracht inzet en hoe je jouw trilling hoog krijgt en houdt.

Annelou is naar mijn ervaring een van de beste mediums. Ze heeft een hele rustgevende energie en weet waar ze het over heeft. Annelou weet snel tot de kern van de zaak te komen. Daarbij houd ze 100% in het oog wat jij nodig hebt. Daar waar nodig stuurt ze bij. Ze heeft mij in de afgelopen jaren geleerd dat positiviteit positiviteit aantrekt en dat je zelf heel veel kunt doen om je mindset te veranderen. Annelou heeft omdenken tot een kunst verheven. Tot gauw! ❤️

~Olivia~

Lieve Annelou. Ik wil je nogmaals danken voor de kracht en lieve woorden die ik heb mogen ervaren uit het vorige consult. Ik ontmoette Annelou toen ik haar raad vroeg om tot inzichten te komen. Het was helemaal niet mijn bedoeling om vaker terug te komen maar Annelou voelt als een warm bad. Het grote voordeel van haar vind ik dat ze klaar staat op het moment dat ik haar nodig heb. Ik hoef nooit lang te wachten. Ondertussen heb ik bij Annelou een aantal sessies gedaan om mijn innerlijke kinderen te helen. Dat in combinatie met de cursussen, tips en oefeningen die ze me biedt, maakt dat in mijn leven de zon steeds vaker achter de wolken piept. Ik heb weer hoop. Lieve Annelou dankjewel en ik kom gauw weer bij je terug.

~Liefs Cindy~

~Voel jij de behoefte om je te ont-wikkelen?~

Wil je ervaren hoe het is om kennis te maken met jouw innerlijke kinderen? Wil je leren hoe je het Universum mét jou kunt laten samenwerken zodat je mag gaan stralen als jouw allermooiste zelf? Maak dan snel een afspraak. Dan gaan we samen op zoek naar de antwoorden die jij in je hart verstopt hebt liggen.

Medium Miss Lou – Hummeloseweg 39E – 7021 KH – ZELHEM

06 – 429 000 79 – info@mediummisslou.com