Wet van de Aantrekkingskracht

~Positieve woorden leiden tot positieve gedachten die leiden tot

een positief gevoel met een positief resultaat~

Wet van de Aantrekkingskracht

Positieve woorden leiden tot positieve gedachten wat leidt tot een positief gevoel met een positief resultaat. Dat is in een notendop de Wet van de Aantrekkingskracht.

Bij de Wet van de Aantrekkingkracht is het goed om te weten dat alles bestaat uit energie. Jij en ik zijn in feite ook moleculen en atomen die om elkaar heen draaien.  De wet van de aantrekkingskracht werkt op basis van trillingsfrequenties. De wet van de aantrekkingskracht stelt dat hoe hoger jouw trillingsfrequentie is, hoe meer overvloed, geluk en welvaart je leven binnenstroomt. Door deze trillingsfrequentie te verhogen, verhoog je ook de kans op een positief resultaat.

De wet van de aantrekkingskracht en jouw unieke trilling kun je op heel veel verschillende manier verhogen. Dankbaar zijn is één van de belangrijkste. Als je dankbaar bent, voor wat er op je pad komt (zowel negatief als positief) dan geef je het Universum mee dat je waardering hebt voor wat er op je pad komt. 

Ook is het goed om te weten dat alles in overvloed is in het Universum. Door de Wet van de aantrekkingskracht in te zetten kun je een overvloed aan materiële zaken zoals geld en spullen en er is een overvloed in inmateriële zaken zoals liefde, vertrouwen, vriendschap, wijsheid en vaardigheden naar je toe laten komen. Alles is bij volgens de wet van de aantrekkingskracht te bestellen. Het werkt een beetje zoals het bestellen van je eten in de McDrive of het bestellen van je pizza bij de pizzeria.

Daarbij geldt dat negativiteit negativiteit aantrekt en positiviteit positiviteit. De wet van de aantrekkingskracht werkt dus vanuit positiviteit. Ga maar bij je zelf na. Als je de keuze hebt tussen een feestje waarvan je van te voren weet dat er een nare sfeer zal hangen omdat het negatieve mensen zijn of je kunt naar een feestje waar je blijft tot 6 uur in de ochtend omdat het gevuld is met blijheid, positiviteit en leuke mensen. Ik weet niet wat jij doet, maar ik kies het leuke, gezellige, positieve feestje. Ik wil dat de wet van de aantrekkingskracht uitsluitend positieve dingen op mijn pad zet.

Om de wet van de aantrekkingskracht goed te kunnen inzetten, is het eerste vereiste dat je gevoel voor Eigen Waarde op orde is. Wanneer je gevoel van Eigen Waarde nog aandacht nodig heeft, zul je de wet van de aantrekkingskracht niet kunnen in zetten. Je kunt dan manifesteren tot je een ons weegt, maar zolang jij het gevoel hebt diep van binnen dat je het allemaal niet waard bent zal het niet naar je toekomen.

Het gevoel hebben dat je het niet waard bent is immers een negatief gevoel. En de wet van de aantrekkingskracht stuurt je wat je uitstraalt en uitzendt. Dus eerst je gevoel voor Eigen Waarde onder de loep nemen en daar waar nodig oppoetsen.

Het goede nieuws is dat je positiviteit kunt leren. Dat kun je volgens de Wet van de aantrekkingskracht manifesteren. Belangrijk daarbij is ons taalgebruik. Onze taal kent veel negatieve woorden als: “geen, kan niet, mag niet, zonder, nooit, niet mogelijk, naar, nutteloos, alleen, eenzaam, bang, beledigd, klein gehouden, niets waard, etc.” De lijst is eindeloos. Zolang je je woorden die je uitspreekt negatief zijn, zul je negativiteit aantrekken. 

Voorbeeldje uit mijn gezin. Ik wil graag dat mijn kinderen hun jas opruimen, af en toe de vaatwasser uitruimen en hun vieze was op de juiste plek leggen. Ik kan dat als volgt met ze communiceren: “Jeetje, heb je nou alweer je jas niet opgehangen. En hoe vaak moet ik nog vragen of je de vaatwasser eens uit jezelf uitruimt of de was in de wasmand gooit in plaats van zo’n troep te maken op je kamer. Het ligt overal.” Of ik vraag ze: “Lieverd, ik wil graag het huis netjes houden. Zou je je jas willen ophangen als je binnen komt. En het zou me helpen als je de vaatwasser voor me uitruimt en de was op de juiste plek legt. Dan hebben we daarna meer tijd om samen leuke dingen te doen.”

Welke zou jij kiezen met wat je nu weet over de wet van de aantrekkingskracht?

Hoe meer je positieve woorden in je leven brengt, hoe positiever je je gaat voelen. En hoe positiever je je voelt, hoe fijner en blijer je je voelt. En dan maak ik het cirkeltje voor je rond. Als je je positief voelt, ga je vanzelf positiviteit aantrekken.

Dus wil jij leren hoe je de wet van de aantrekkingskracht kunt inzetten om je leven leuker en positiever te krijgen? Ga dan als eerste aan de slag met je gevoel voor Eigen Waarde, neem je taalgebruik onder de loep en schakel mij in om je hierbij te helpen!

Heb jij het gevoel dat je je een ons manifesteert?
Heb jij het gevoel dat je heel hard schreeuwt maar het Universum
maar dat ze je elke keer niet horen?
Heb jij het gevoel dat je de Engelen smeekt om je te helpen
maar merk je er gewoon helemaal niks van?

Dan heb je (hoogstwaarschijnlijk) nog innerlijk kinderen die aandacht nodig hebben.
Zolang je gevoel van Eigen Waarde niet op orde is, kun je manifesteren totdat je een ons weegt
maar zal het niet lukken.
Je mag diep van binnen voelen dat jij het recht hebt om al die mooie dingen te ontvangen.
Ik kan je hierbij helpen door je te coachen. Neem hier eens een kijkje hoe we dat kunnen doen samen.

Medium Miss Lou

5 jaar geleden liep ik zelf vast. Ik zat in een relatie waarin ik mij niet gelukkig voelde. Ik voelde me niet gezien en gehoord. Dat wilde ik niet langer. Ik ging op zoek naar hulp en had het geluk om een therapeute te treffen die mij leerde dat voelen juist fijn is. En de loop der jaren heb ik me de techniek eigen gemaakt. Ik gun jou ook een leven waarin je stabiel mag zijn, waarin liefde de boventoon voert en waarbij je je allermooiste zelf mag zijn. Ik geloof dat jij alle antwoorden in je hebt. De sleutel heb je al in je hand. Zullen we samen op zoek gaan naar de antwoorden?

Annelou voelt als een warm bad. Ga zelf door een moeilijke periode en Annelou geeft me de juiste handvatten om weer even verder te kunnen.  Met Annelou meerdere malen gechat. Zij geeft rust de juiste antwoorden is lief en empathisch. Ze helpt me verder waar ik het gevoel heb dat ik wat vast loop. Dank je wel Annelou voor wie je bent. Liefs❤

~Reina~

Mijn eerste keer een sessie online, niet face to face en dat is goed bevallen, hoewel ik de voorkeur geef aan persoonlijk ontmoeten. Annelou, je stelt me enorm op mijn gemak, alles mag er zijn. Je combineert je coaching met inzichten en dat heeft me weer een stapje verder geholpen. Tijdens de sessie van het innerlijk kind helen heb ik emoties en gevoelens mogen ervaren, een reis terug naar mijn zwangerschap. Je nam de tijd om me hier goed doorheen te praten en me goed te begeleiden. Ik heb hier veel aan gehad en het heeft me vooral rust opgeleverd en acceptatie. Vergeving aan mezelf en ook hierin rust. Dankjewel voor je openheid en rust en dat alles er mocht zijn!

~Voel jij de behoefte om je te ont-wikkelen?~

Wil je ervaren hoe het is om kennis te maken met jouw innerlijke kinderen? Wil je leren hoe je het Universum mét jou kunt laten samenwerken zodat je mag gaan stralen als jouw allermooiste zelf? Maak dan snel een afspraak. Dan gaan we samen op zoek naar de antwoorden die jij in je hart verstopt hebt liggen.

Medium Miss Lou – Hummeloseweg 39E – 7021 KH – ZELHEM

06 – 429 000 79 – info@mediummisslou.com