Engelen

~Engelen zijn net cheerleaders
Altijd aan je zijde om je aan te moedigen en te zeggen:
“Wij houden van je! Je kunt dit!”~

Heb je een speciale gaven nodig om met Engelen te werken? Moet je in Engelen geloven om hulp van ze te mogen ontvangen? Kun je dit van iemand leren? Is het gevaarlijk om met Engelen te werken? Deze vragen kun je jezelf stellen als je hoort over het werken met Engelen.

Het antwoord is eenvoudig en simpel. Nee, je hoeft dit allemaal niet te kunnen. Engelen zijn overal om ons heen. Ze doen niets liever dan ons helpen. Daarvoor hoef je niet in ze te geloven, je hoeft eigenlijk niet te weten hoe je het moet doen. Maar een beetje hulp hierin is vast harstikke welkom.

Dus…laten we eens gaan kijken hoe je dat zou kunnen doen.

Er wordt veel over Engelen geschreven en gezegd. Er zijn mensen die je vertellen dat het onmogelijk is om hulp te krijgen van de Aartsengelen. Er zijn mensen die je vertellen dat Engelen geen gidsen kunnen zijn. Wat ik je hieronder ga uitleggen is zoals ik het heb ervaren. Met behulp van één van mijn gidsen Aartsengel Gabriël.

Ik vertel je eerst graag hoe ik met Aartsengel Gabriël in contact kwam.

Het was tijdens een sessie bij mijn therapeut die me wegwijs heeft gemaakt in het helen van Innerlijke Kinderen. Ik voelde ineens een intense aanwezigheid in één van de hoeken boven in de kamer. Ik maakte er een opmerking over en mijn therapeute zei me: “Vraag maar eens wie het is en wat hij komt doen.” Zo gezegd zo gedaan.

In mijn hoofd vroeg ik aan de aanwezigheid: “Wie ben je?” Het antwoord bezorgde me een glimlach op mijn gezicht. Ik voelde een ongekende liefde, warmte en geborgenheid door me heenstromen, die ik vanaf dat moment kippenvel 2.0 noem. Ik hoorde een warme, liefdevolle stem zeggen: “Ik ben aartsengel Gabriël en ik ben bij je om je te helpen, te ondersteunen en lief te hebben.”  Vanaf die dag staat hij me met raad en daad terzijde.

Je hoeft Engelen niet te kunnen zien, horen of voelen om met ze te mogen en kunnen samenwerken. Het enige wat je hoeft te doen is erop vertrouwen dat ze bij je zijn. Het enige wat je hoeft te doen is angsten, onzekerheden en ja, soms zelfs wanhoop bij ze neer te leggen met de vraag of ze je willen helpen. Ook jouw wensen en verlangens mag je aan de Engelen laten weten, zodat zij samen met het Universum (of de Bron) jou kunnen helpen.

Engelen zijn oneindige zachte, liefdevolle energieën die dag en nacht klaar staan om ons te helpen. Omdat ze niet gebonden zijn aan ruimte en tijd (want dat hebben wij mensen bedacht) kunnen ze zoveel mensen tegelijker helpen als nodig is.

Wat ik je trouwens over aartsengel Gabriël niet wil onthouden. Ik heb heel lang gedacht: “Leuk dat je me komt helpen, ik waardeer het enorm” en besteedde er verder niet veel aandacht aan. Totdat hij de tijd rijp vond om me erop te wijzen dat hij de aartsengel is die je helpt bij het helen van Innerlijke Kinderen. Dat was het moment dat er een 100 euro biljet naar beneden viel. En zo staan ze ons bij. Alles op de het juiste moment, op de juiste tijd, op het juiste pad.

Leren samenwerken met de Engelen kun je leren.
Het is echt heel gemakkelijk, als je weet wat je moet doen.
Wil jij ook leren hoe je contact kunt maken met de Engelen
en hoe ze jou kunnen helpen?
Tijdens een sessie van een uur leer ik je de fijne kneepjes.
Ik leg je uit hoe de Engelen werken en
ik leer je tips & tricks.
Omdat het samenwerken met de Engelen en de Wet van de Aantrekkingskracht
nauw samenhangen,
leer ik je ook hoe je deze Wet kunt inzetten.

 

Wil jij je laten je hierin laten coachen?
Klik dan hier voor alle mogelijkheden

Medium Miss Lou

5 jaar geleden liep ik zelf vast. Ik zat in een relatie waarin ik mij niet gelukkig voelde. Ik voelde me niet gezien en gehoord. Dat wilde ik niet langer. Ik ging op zoek naar hulp en had het geluk om een therapeute te treffen die mij leerde dat voelen juist fijn is. En de loop der jaren heb ik me de techniek eigen gemaakt. Ik gun jou ook een leven waarin je stabiel mag zijn, waarin liefde de boventoon voert en waarbij je je allermooiste zelf mag zijn. Ik geloof dat jij alle antwoorden in je hebt. De sleutel heb je al in je hand. Zullen we samen op zoek gaan naar de antwoorden?

Dank je wel lieve annelou voor he lieve en opbeurende woorden en uiteraard jouw superlieve bericht en he raadt het nooit. Het was 14.44 toen je me dat stuurde. Dat zegt genoeg.1444 is een teken dat je alle vormen van giftige emoties uit je leven moet bannen. Nummer 1444 herinnert je eraan dat je een briljant mens bent met het vermogen om alles in het leven te bereiken. Het enige wat je hoeft te doen is in jezelf te geloven en je engelen de eerste plaats in je leven te geven. Mooier jan toch niet?? Knuffel van mij?❤

~Jolanda~

Annelou, dank voor je steun liefde en licht. Je laat me het licht zien en de weg naar meer zelfliefde in de eenzaamheid die ik nu doorga. Dank voor het privé-bericht over aarstengel Chamuel. Wat ontzettend liefdevol dat je dat gedaan hebt. Dank voor wie je bent en voor het laten herinneren aan mijn eigen licht.

~Berber~

~Voel jij de behoefte om je te ont-wikkelen?~

Wil je ervaren hoe het is om kennis te maken met jouw innerlijke kinderen? Wil je leren hoe je het Universum mét jou kunt laten samenwerken zodat je mag gaan stralen als jouw allermooiste zelf? Maak dan snel een afspraak. Dan gaan we samen op zoek naar de antwoorden die jij in je hart verstopt hebt liggen.

Medium Miss Lou – Hummeloseweg 39E – 7021 KH – ZELHEM

06 – 429 000 79 – info@mediummisslou.com