Het verhogen van je trilling

~Alles is energie en méér valt er niet over te zeggen.
Stem je af op de frequentie van de realiteit die jij wilt en je kunt geen ander resultaat krijgen dan die realiteit.
Dat is geen filosofie, dat is fysica. Albert Einstein~

I love Albert Einstein. Punt.

 Al eerder las je dat alles energie is. Ook jij bestaat uit moleculen, protonen en atomen die om elkaar heen draaien en te beïnvloeden zijn. Deze deeltjes trillen op een bepaalde snelheid. Hoe lager de trilling, hoe zwaarder het voelt of hoe vaster de stof. Hoe hoger de trilling, hoe hoger de energie en hoe lichter het voelt.

Jij trilt ook op een bepaalde frequentie. En ook emoties en gedachten trillen op een bepaalde frequentie. “Negatieve” emoties zoals frustratie, boosheid, haat en wrok hebben een lage frequentie. “Positieve” emoties zoals liefde, vreugde en dankbaarheid hebben een hoge frequentie. Ga maar eens bij jezelf na. Als je boos bent op iemand lijkt alles moeizamer te gaan dan wanneer je blij en happy bent.

Albert Einstein had dit al snel in de smiezen. En wat ik er zo ontzettend fijn aan vind, is dat het een simpel gegeven is waarmee je kunt leren werken. Iedereen, dus óók jij!

Wanneer je het gegeven omarmt dat alles energie is en daarin gaat omdenken en je mindset verandert, dan ga je ervaren wat het voor het Universum en de Engelen voor je kunnen doen. Je mag gaan ervaren hoe je de Wet van de Aantrekkingskracht voor je kunt laten werken.

Onderdeel daarvan is het hoog krijgen en houden van jouw eigen trillingsfrequentie. Je las net al dat negativiteit een lage trilling heeft en positiviteit een hoge trilling. Wat je je zelf wilt aanleren, is het hoog krijgen en hoog houden van jouw trilling.

Goed nieuws.

Ik heb voor jou een een cursus gemaakt. Daarin leg ik je nog uitgebreider uitleg hoe de Wet van de Aantrekkingskracht werkt en hoe je je trilling hoog kunt krijgen en houden. Je ontvangt dan ook mijn E-book “Eerste hulp bij het hoog krijgen en houden van je trilling” met daarin 50 waardevolle tips.

Medium Miss Lou

5 jaar geleden liep ik zelf vast. Ik zat in een relatie waarin ik mij niet gelukkig voelde. Ik voelde me niet gezien en gehoord. Dat wilde ik niet langer. Ik ging op zoek naar hulp en had het geluk om een therapeute te treffen die mij leerde dat voelen juist fijn is. En de loop der jaren heb ik me de techniek eigen gemaakt. Ik gun jou ook een leven waarin je stabiel mag zijn, waarin liefde de boventoon voert en waarbij je je allermooiste zelf mag zijn. Ik geloof dat jij alle antwoorden in je hebt. De sleutel heb je al in je hand. Zullen we samen op zoek gaan naar de antwoorden?

Annelou slaat spijkers met koppen!! Je hebt mijn onrust weggenomen en mij vertrouwen gegeven over mijn ingeslagen pad ❤️ 

~Katinka~

Annelou is de eerste consulent waarmee ik echt een connectie voel. Dit is zo enorm bijzonder, alsof we elkaar kennen. Vorige levens die ze ziet, deuren die openen voor mij, maar ook voor haarzelf. En dat is het mooie. Je voelt als een vriendin Annelou, dank je wel voor al je tips en tricks. Voor de dingen die je ziet en doorgeeft. Ik krijg er een ja gevoel bij en krijg zelf ook bevestiging. Ik weet dat dit klopt. Wat ben jij een ontzettend mooi mens. Ik kom zeker terug!! Kan niet anders hahahahaha!

~Maartje~

~Voel jij de behoefte om je te ont-wikkelen?~

Wil je ervaren hoe het is om kennis te maken met jouw innerlijke kinderen? Wil je leren hoe je het Universum mét jou kunt laten samenwerken zodat je mag gaan stralen als jouw allermooiste zelf? Maak dan snel een afspraak. Dan gaan we samen op zoek naar de antwoorden die jij in je hart verstopt hebt liggen.

Medium Miss Lou – Hummeloseweg 39E – 7021 KH – ZELHEM

06 – 429 000 79 – info@mediummisslou.com