Reading

~Er is meer tussen Hemel en Aarde dan je denkt~

Soms zit je met een vraag waar je graag een antwoord op wilt. Soms zou je wel eens een kijkje willen nemen in de toekomst om te kijken wat voor moois er op je pad mag komen. Soms zou je wel eens meer willen weten over jouw geliefde. Misschien hebben jullie wel meerdere levens samen doorgebracht en ontmoeten jullie elkaar nu weer.

Ik help je daar graag bij. Als medium ben ik jouw schakel tussen Hemel en Aarde. 

Tijdens een reading voel ik jouw energie in. Ik lees jouw foto en de foto van de overige personen. Ik combineer mijn reading altijd met een stuk coaching. Door jou de juiste vragen te stellen, begeleid ik je en vinden we de antwoorden die verscholen zitten in je hart.

Een reading vindt plaats online via Messenger, What’s App of Teams of je bent welkom in mijn praktijk in Zelhem.

Een reading kost € 44,44 per half uur of € 77,77 per uur. 

 

Medium Miss Lou

5 jaar geleden liep ik zelf vast. Ik zat in een relatie waarin ik mij niet gelukkig voelde. Ik voelde me niet gezien en gehoord. Dat wilde ik niet langer. Ik ging op zoek naar hulp en had het geluk om een therapeute te treffen die mij leerde dat voelen juist fijn is. En de loop der jaren heb ik me de techniek eigen gemaakt. Ik gun jou ook een leven waarin je stabiel mag zijn, waarin liefde de boventoon voert en waarbij je je allermooiste zelf mag zijn. Ik geloof dat jij alle antwoorden in je hebt. De sleutel heb je al in je hand. Zullen we samen op zoek gaan naar de antwoorden?

Annelou is een hele lieve , eerlijke vrouw ! Ze heeft kunnen vertellen dat ieta goed zou komen wat onmogelijk leek voor mij ! Maar daarnaast gaf ze ook aan dat er veel werk aan de winkel is ! Ze zal je niet vertellen wat je wilt horen , maar simpelweg hoe ze zijn.. daarnaast typt ze erg snel en weet ze gelijk de rake plekken te benoemen en dat zonder weinig informatie te hebben gegeven! Dank je lieve vrouw ! Mag er heel wat moois op je pad komen en bedankt ik kom zeker weer een keer terug ??

~Naomi~

Annelou is zo’n pure en lieve vrouw, bekijk alleen haar introductiefilm eens en je voel de rust al die zij uitstraalt. Ik zou haar graag eens in het echt willen ontmoeten. Wat zij weet en kan vertellen over de personen in kwestie is zo ontzettend waardevol en bijzonder. Ze weet zoveel zonder dat je op voorhand veel informatie heeft. Ze heeft ook een bepaalde rust over zich die ze ook overbrengt aan jou. Heel fijn. Ze is eerlijk en zegt wat ze ziet en voelt en is heel uitgebreid en snel in haar consult. Ik ben heel blij en dankbaar haar hier gevonden te hebben ??

~Nanda~

~Voel jij de behoefte om je te ont-wikkelen?~

Wil je ervaren hoe het is om kennis te maken met jouw innerlijke kinderen? Wil je leren hoe je het Universum mét jou kunt laten samenwerken zodat je mag gaan stralen als jouw allermooiste zelf? Maak dan snel een afspraak. Dan gaan we samen op zoek naar de antwoorden die jij in je hart verstopt hebt liggen.

Medium Miss Lou – Hummeloseweg 39E – 7021 KH – ZELHEM

06 – 429 000 79 – info@mediummisslou.com