Wie wil je worden

Aandacht aan wie je wilt worden geeft groei

De oefening “Wie wil je worden?” helpt je om stil te staan bij wat je voor jezelf wilt bereiken.

 

Alles is energie en méér valt er niet over te zeggen.
Stem je af op de frequentie van de realiteit die jij wilt en je kunt geen ander resultaat krijgen dan die realiteit.
Dat is geen filosofie, dat is fysica.

~Albert Einstein~

 

I love Albert Einstein. Punt.

 

Je hebt het verleden nodig om het heden te begrijpen, zodat je vol vertrouwen je toekomst in stapt. Dus wie wil jij worden?

 

Innerlijk Kindwerk kan je helpen bij wie je wilt worden. Via het Innerlijk Kind nemen we een kijkje in jouw verleden. Het helpt je om het beschadigde kind een stem te geven en het te helpen helen. Dat is één manier om je te helpen positiever in het leven te komen staan.

 

Wat je ook kan helpen bij wie je wilt worden, is je focussen op HOE je zelf wilt zijn/worden in jouw toekomst.

 

Eigenlijk is manifesteren een ander woord voor dagdromen. Als je aan het dagdromen bent over wie je wilt worden, droom je zonder limits de allermooiste dingen. Het geeft je meestal een goed gevoel.

Manifesteren is net zo iets. Volgende oefening kan je helpen om te onderzoeken wie je wilt worden, wat je doel is, waar je naar toe wilt en wat je nodig hebt om dat doel te bereiken.

 

Door aandacht te gaan geven aan wie je wilt worden en zijn, ga je eigenlijk op zoek naar je allermooiste zelf. Vragen die je hierbij kunnen helpen:

 

  1. Waar zie je jezelf in jouw toekomst?
  2. Hoe ziet jouw allermooiste zelf er uit?
  3. Hoe gedraagt jouw allermooiste zelf zich?
  4. Hoe denkt jouw allermooiste zelf, welke woorden gebruik je, hoe voelt jouw allermooiste zelf?
  5. Hoe ziet het leven van jouw allermooiste zelf eruit? Welke personen mogen wel in jouw leven aanwezig zijn en welke niet en waarom wel of niet?
  6. Wat vindt jouw allermooiste zelf belangrijk in jouw leven?
  7. Hoe gaat jouw allermooiste zelf om met mensen en situaties die je een uitdaging vindt?
  8. Wat heb je nodig om jouw allermooiste zelf te mogen worden?

 

Wat je hierbij kan helpen, is op een A3 papier jouw huidige IK verwoorden aan de ene kant en je allermooiste zelf aan de andere kant.

En vooral ook: wat heb je nodig om jouw allermooiste zelf te worden.

 

Hoe meer jij je focust op de persoon die je wilt worden, hoe meer je die persoon zult gaan worden. En dat is geen hocus pocus, dat is fysica.

 

 

Innerlijke Kinderen helen

Door het helen van je innerlijke kinderen leer je van jezelf te houden en je eigenwaarde te vergroten.  Je leven wordt positiever. Je maakt opnieuw verbinding met jezelf.

Wet van de Aantrekkingskracht

De Wet van de Aantrekkingskracht helpt je op jouw pad waarin je op zoek gaat naar jezelf. Ik leer je manifesteren  met praktische tips en trics.

Engelen

Engelen zijn magische wezens van Licht en Liefde. Ze helpen ons door ons boodschappen te sturen. En jij kunt dit leren. Je leven wordt positiever en fijner met Engelen aan je zijde.

Reading

Soms heb je een vraag waarvan je graag wilt dat er iemand met je mee kijkt. Tijdens een reading maak ik contact met jouw ziel (en die van anderen als er meer personen bij betrokken zijn). Samen met mijn Lichtteam dat bestaat uit mijn moeder Riky, mijn beide broers Maurits en Michiel en Aartsengel Gabriël voel ik in wat jij op dit moment nodig hebt.

Trilling verhogen

Alles bestaat uit energie. Wij zijn niet meer en minder dan moleculen en atomen die om elkaar heen draaien. Er zijn heel veel praktische tips die je hierbij helpen. Ik geef je er vast eentje mee. Gewoon omdat het kan. Kadootje van mij voor jou. Dankbaarheid zorgt voor een hogere trilling. Daar worden de Engelen en het Universum heel erg blij van.

Medium Miss Lou

Mijn passie is je begeleiden als je vast loopt in jouw leven. Ik leer je leven vanuit je hart en ik help je opnieuw leren voelen. Ik help je jouw trauma’s te leren begrijpen en ik begeleid je bij het herstellen van jouw basisveiligheid. Ik geloof dat jij alle antwoorden in je hebt en dat je jezelf kunt helen. Ik bied je handvaten en begeleid je zodat je een gelukkiger, liefdevoller en stabieler leven krijgt.

Annelou stelt je enorm op je gemak, alles mag er zijn. Je combineert je coaching met inzichten en dat heeft me weer een stapje verder geholpen. Tijdens de sessie van het innerlijk kind helen heb ik emoties en gevoelens mogen ervaren, een reis terug naar mijn zwangerschap.Je nam de tijd om me hier goed doorheen te praten en me goed te begeleiden. Ik heb hier veel aan gehad en het heeft me vooral rust opgeleverd en acceptatie. Vergeving aan mezelf en ook hierin rust. Dankjewel voor je openheid en rust en dat alles er mocht zijn!

~Loes~

Ik voelde mij veilig om met Annelou de diepte in te gaan om een sessie te doen. Dit is iets wat ik niet snel doe met een coach. Haar liefdevolle aandacht en geduld waren voor mij houvast zodat ik mij helemaal over kon geven. We hebben een mooie diepgaande sessie gedaan waar ik nog steeds dankbaar voor ben. Het heeft mij weer een stap verder gebracht. Dankjewel.

~Marga~

~Voel jij de behoefte om je te ont-wikkelen?~

Wil je ervaren hoe het is om kennis te maken met jouw innerlijke kinderen? Wil je leren hoe je het Universum mét jou kunt laten samenwerken zodat je mag gaan stralen als jouw allermooiste zelf? Maak dan snel een afspraak. Dan gaan we samen op zoek naar de antwoorden die jij in je hart verstopt hebt liggen.

Medium Miss Lou – Hummeloseweg 39E – 7021 KH – ZELHEM

06 – 429 000 79 – info@mediummisslou.com