De Samoerai ademhaling

De samoerai ademhaling heeft veel voordelen.

De Samoerai ademhaling is een ademhaling die je helpt bij:

Stressvermindering: de Samoerai ademhaling kan helpen om stress en angst te verminderen. Door de gecontroleerde ademhaling wordt het parasympathische zenuwstelsel gestimuleerd, wat leidt tot ontspanning en kalmte.

Verbeterde concentratie: Het beoefenen van de Samoerai ademhaling kan de concentratie en focus verbeteren, waardoor het nuttig is voor meditatie en mentale helderheid.

Evenwichtige energie: de Samoerai ademhaling helpt bij het in balans brengen van de energiekanalen in het lichaam volgens. Dit kan helpen bij het opheffen van gevoelens van vermoeidheid en lichamelijke en geestelijke uitputting.

Zuivering van de neusgangen: het helpt bij het reinigen van de neusgangen, wat kan helpen bij het verminderen van allergieën en het voorkomen van neusverstopping.

\Verbeterde ademhalingsfunctie: Het vergroot de longcapaciteit, verbetert de ademhalingsefficiëntie en helpt bij het verwijderen van gifstoffen uit het lichaam.

Vermindering van hypertensie: Regelmatige beoefening van de ademhaling kan helpen bij het verlagen van de bloeddruk en het handhaven van een gezond cardiovasculair systeem.

Emotioneel evenwicht: Deze ademhalingstechniek kan helpen bij het reguleren van emoties en het creëren van een gevoel van innerlijke balans.

Verbeterde slaapkwaliteit: Het beoefenen van de ademhaling voor het slapengaan kan helpen bij het kalmeren van de geest en het bevorderen van een goede nachtrust.

Ontwikkeling van zelfbewustzijn: Het kan helpen om een dieper bewustzijn van jezelf en je ademhaling te ontwikkelen, wat nuttig kan zijn bij persoonlijke groei en zelfreflectie.

Versterking van het immuunsysteem: Een gezonde ademhaling is essentieel voor een goed functionerend immuunsysteem, en ademhaling kan bijdragen aan een sterker immuunsysteem.

@bron Chat GPT

Je ziet. Er zijn allerlei voordelen voor deze ademhaling op te noemen. Ik zelf ben deze ademhaling gaan doen voor het slapen gaan. Het helpt me om rustig te worden. Ik voel mijn spieren ontspannen. Ik doe er gelijk de bodyscan bij en ik vraag de Engelen om me te helpen snel in te slapen, dieper te slapen, door te slapen en uitgerust wakker te worden. En dat helpt.

Hoe doe je deze ademhaling?

Je kunt deze liggend of zittend doen. Als je deze wilt doen voor het slapen gaan, dan is het fijn om op je zij te gaan liggen zodat je arm en schouder tijdens de oefening goed kunnen ontspannen.

Plaats de wijs- en middelvinger van je rechterhand op je derde oog of voorhoofdchakra. Deze bevindt zich tussen je wenkbrauwen. Plaats de duim van je rechterhand op je rechterneusgat en adem door je linkerneusgat in. Vervolgens plaats je je rechterringvinger op je linkerneusgat en adem je via je rechterneusgat uit. Nu adem via je rechterneusgat weer in. vervolgens zet je je rechterduim op je rechterneusgat en adem je via je linkerneusgat uit. Vervolgens adem je via je je linkerneusgat weer in. Je plaats je rechterringvinger op je linkerneusgat en ademt via je rechterneusgat weer uit. Dit herhaal je.

Deze ademhaling helpt goed als je het minimaal 10 minuten doet. Je zult dan alle genoemde voordelen gaan ervaren.

*disclaimer: ik ben geen arts en pretendeer hiermee niet jouw uitdagingen te kunnen oplossen.

Innerlijke Kinderen helen

Door het helen van je innerlijke kinderen leer je van jezelf te houden en je eigenwaarde te vergroten.  Je leven wordt positiever. Je maakt opnieuw verbinding met jezelf.

Wet van de Aantrekkingskracht

De Wet van de Aantrekkingskracht helpt je op jouw pad waarin je op zoek gaat naar jezelf. Ik leer je manifesteren  met praktische tips en trics.

Engelen

Engelen zijn magische wezens van Licht en Liefde. Ze helpen ons door ons boodschappen te sturen. En jij kunt dit leren. Je leven wordt positiever en fijner met Engelen aan je zijde.

Reading

Soms heb je een vraag waarvan je graag wilt dat er iemand met je mee kijkt. Tijdens een reading maak ik contact met jouw ziel (en die van anderen als er meer personen bij betrokken zijn). Samen met mijn Lichtteam dat bestaat uit mijn moeder Riky, mijn beide broers Maurits en Michiel en Aartsengel Gabriël voel ik in wat jij op dit moment nodig hebt.

Trilling verhogen

Alles bestaat uit energie. Wij zijn niet meer en minder dan moleculen en atomen die om elkaar heen draaien. Er zijn heel veel praktische tips die je hierbij helpen. Ik geef je er vast eentje mee. Gewoon omdat het kan. Kadootje van mij voor jou. Dankbaarheid zorgt voor een hogere trilling. Daar worden de Engelen en het Universum heel erg blij van.

Medium Miss Lou

Mijn passie is je begeleiden als je vast loopt in jouw leven. Ik leer je leven vanuit je hart en ik help je opnieuw leren voelen. Ik help je jouw trauma’s te leren begrijpen en ik begeleid je bij het herstellen van jouw basisveiligheid. Ik geloof dat jij alle antwoorden in je hebt en dat je jezelf kunt helen. Ik bied je handvaten en begeleid je zodat je een gelukkiger, liefdevoller en stabieler leven krijgt.

Annelou stelt je enorm op je gemak, alles mag er zijn. Je combineert je coaching met inzichten en dat heeft me weer een stapje verder geholpen. Tijdens de sessie van het innerlijk kind helen heb ik emoties en gevoelens mogen ervaren, een reis terug naar mijn zwangerschap.Je nam de tijd om me hier goed doorheen te praten en me goed te begeleiden. Ik heb hier veel aan gehad en het heeft me vooral rust opgeleverd en acceptatie. Vergeving aan mezelf en ook hierin rust. Dankjewel voor je openheid en rust en dat alles er mocht zijn!

~Loes~

Ik voelde mij veilig om met Annelou de diepte in te gaan om een sessie te doen. Dit is iets wat ik niet snel doe met een coach. Haar liefdevolle aandacht en geduld waren voor mij houvast zodat ik mij helemaal over kon geven. We hebben een mooie diepgaande sessie gedaan waar ik nog steeds dankbaar voor ben. Het heeft mij weer een stap verder gebracht. Dankjewel.

~Marga~

~Voel jij de behoefte om je te ont-wikkelen?~

Wil je ervaren hoe het is om kennis te maken met jouw innerlijke kinderen? Wil je leren hoe je het Universum mét jou kunt laten samenwerken zodat je mag gaan stralen als jouw allermooiste zelf? Maak dan snel een afspraak. Dan gaan we samen op zoek naar de antwoorden die jij in je hart verstopt hebt liggen.

Medium Miss Lou – Hummeloseweg 39E – 7021 KH – ZELHEM

06 – 429 000 79 – info@mediummisslou.com