Grenzen

Oefening grenzen voelen

 

Bij deze oefening is het de bedoeling dat je het oefent met een ander.

Je kunt dit oefenen met iemand die je goed kent en daardoor vertrouwt.

Je kunt het ook oefenen met iemand die verder bij je weg staat.

Of allebei, zodat je het verschil kunt ervaren.

 

Bij deze oefening staan jij en de andere persoon in een ruimte tegenover elkaar. Je mag zorgen dat er tussen jullie een meter of 5 à 6 aan ruimte is.

Voordat je begint, kijk je elkaar aan. Dan sluit jij je ogen en als je er klaar voor bent, nodig je de ander uit om langzaam naar jou toe te komen lopen. De ander kan dit op verschillende manier doen.

In één keer snel naar je toelopen

In etappes snel naar je toelopen

Langzaam stap voor stap naar je toelopen, waarbij hij/zij elke keer even stil blijft staan.

 

Jij probeert te voelen waar je grens ligt. Dit kun je in je keel voelen, je kunt het in je buik voelen. Ga op zoek naar het gevoel dat jou zegt dat de ander moet stoppen.

 

Als dat lukt en de ander is gestopt op jouw verzoek, dan mag je je ogen openen en kijken hoe ver de ander van je af staat. Of hoe dichtbij. Vervolgens mag je de tijd nemen om te voelen of de afstand klopt met de afstand die je in gedachten had toen je je ogen nog dicht had.

Succes!

Medium Miss Lou

5 jaar geleden liep ik zelf vast. Ik zat in een relatie waarin ik mij niet gelukkig voelde. Ik voelde me niet gezien en gehoord. Dat wilde ik niet langer. Ik ging op zoek naar hulp en had het geluk om een therapeute te treffen die mij leerde dat voelen juist fijn is. En de loop der jaren heb ik me de techniek eigen gemaakt. Ik gun jou ook een leven waarin je stabiel mag zijn, waarin liefde de boventoon voert en waarbij je je allermooiste zelf mag zijn. Ik geloof dat jij alle antwoorden in je hebt. De sleutel heb je al in je hand. Zullen we samen op zoek gaan naar de antwoorden?

Annelou slaat spijkers met koppen!! Je hebt mijn onrust weggenomen en mij vertrouwen gegeven over mijn ingeslagen pad ❤️ 

~Katinka~

Annelou is de eerste consulent waarmee ik echt een connectie voel. Dit is zo enorm bijzonder, alsof we elkaar kennen. Vorige levens die ze ziet, deuren die openen voor mij, maar ook voor haarzelf. En dat is het mooie. Je voelt als een vriendin Annelou, dank je wel voor al je tips en tricks. Voor de dingen die je ziet en doorgeeft. Ik krijg er een ja gevoel bij en krijg zelf ook bevestiging. Ik weet dat dit klopt. Wat ben jij een ontzettend mooi mens. Ik kom zeker terug!! Kan niet anders hahahahaha!

~Maartje~

~Voel jij de behoefte om je te ont-wikkelen?~

Wil je ervaren hoe het is om kennis te maken met jouw innerlijke kinderen? Wil je leren hoe je het Universum mét jou kunt laten samenwerken zodat je mag gaan stralen als jouw allermooiste zelf? Maak dan snel een afspraak. Dan gaan we samen op zoek naar de antwoorden die jij in je hart verstopt hebt liggen.

Medium Miss Lou – Hummeloseweg 39E – 7021 KH – ZELHEM

06 – 429 000 79 – info@mediummisslou.com