Het verhogen van je trilling

Oefening Douchen

In het E-book staat als tip om te douchen. Ik ga je hieronder uitleggen waarom je dat zou willen doen en waar je op kunt letten.

 • Het helpt je te gronden en te aarden
 • Het helpt je om energie van anderen af te voeren
 • Het helpt je om je chakra’s te reinigen en te balanceren
 • Het helpt je om je aura schoon te maken

Als je veel energie van anderen oppikt en bij je hebt en/of houdt, dan kun je één of meerdere van onderstaande klachten ervaren.

Klachten die kunnen horen bij het hebben van negatieve energie:

 • Onrustig zijn
 • Gemakkelijk boos worden
 • Gefrustreerd zijn
 • Geen controle over je eigen lichaamsbewegingen
 • Depressief zijn
 • Verdrietig zijn zonder reden
 • Dingen doen waarvan je niet begrijpt waarom je ze doet
 • Opmerkingen maken die in feite niet bij je passen en je niet wilt maken maar toch zegt
 • Zwaar gevoel
 • Pijn zonder reden
 • Druk op je hoofd, nek of rug
 • Kramp in je maag, lever of buik

Ervaar jij één van bovenstaande kenmerken? Dan kan je best eens iedere avond voor het slapen gaan een douche nemen.

Hoe doe je dit dan?

Ik heb het voor je uitgewerkt.

Oefening 1:

Stap onder de douche. Ga stevig met beide benen op de grond staan. Zet de kraan aan (stel je voor dat je dat zou vergeten :)) Mocht je willen weten, waar de 7 hoofdchakra’s zitten, klik dan hier.

Laat de waterstraal over je lichaam heen stromen en geniet daar even van voordat je aan het “werk” gaat. Leg je linkerhand op je hartchakra en je rechterhand op je zonnevlecht. Laat het water als eerste over je kruinchakra heen stromen. Daarna mag het over je derde oog heen stromen. Deze zit tussen je wenkbrauwen. Daarna mag het via je keelchakra naar je hartchakra stromen. Via je zonnevlecht naar je sakraal chakra en als laatste naar je stuitchakra. Laat het water via je rug over al deze punten stromen.
Terwijl je dat doet, visualiseer je je dat op al je chakra’s bolletjes van energie mee draaien. Als je laag in energie zit, draaien ze langzaam. Zit je hoog in energie dan draaien ze snel. Met het water kun je ze schoon spoelen. En met behulp van jouw visualisatie en gedachtenkracht kun je alle energie die van een ander is via het doucheputje de aarde in laten stromen.

 

Je hebt nog steeds je linkerhand op je hartchakra en je rechterhand op je zonnevlecht (ook wel Solar Plexus genoemd). Het zou kunnen dat je hierdoor gaat boeren. Ook dat is harstikke goed, omdat je dan energie afvoert.

Als laatste kun je de Engelen en het Universum aangeven waar jij vandaag dankbaar voor bent. Je kunt ook aangeven wat je wilt bereiken, waar je hulp bij wilt en je mag ze toestemming geven je hierbij te helpen. Je hebt eigen vrije wil, dus die toestemming is wel belangrijk.

Mocht een fysieke douche even niet tot de mogelijkheden behoren, dan kun je dit ook liggend in bed doen. Het is dan een energetische douche, die net zo effectief is als een echte douche.

Zo sluit je jouw dag fijn en positief af.

 

Oefening 2:

Visualeer dat er uit de douchekop wit, helder licht stroomt met gouden sterren. Dit reinigt je aura. Dit is een energieveld om je fysieke lichaam heen. Het witte licht laat je overal langs je lichaam heen stromen. Het neemt alle energie die van een ander is mee het douchputje in.

 

Medium Miss Lou

5 jaar geleden liep ik zelf vast. Ik zat in een relatie waarin ik mij niet gelukkig voelde. Ik voelde me niet gezien en gehoord. Dat wilde ik niet langer. Ik ging op zoek naar hulp en had het geluk om een therapeute te treffen die mij leerde dat voelen juist fijn is. En de loop der jaren heb ik me de techniek eigen gemaakt. Ik gun jou ook een leven waarin je stabiel mag zijn, waarin liefde de boventoon voert en waarbij je je allermooiste zelf mag zijn. Ik geloof dat jij alle antwoorden in je hebt. De sleutel heb je al in je hand. Zullen we samen op zoek gaan naar de antwoorden?

Annelou slaat spijkers met koppen!! Je hebt mijn onrust weggenomen en mij vertrouwen gegeven over mijn ingeslagen pad ❤️ 

~Katinka~

Annelou is de eerste consulent waarmee ik echt een connectie voel. Dit is zo enorm bijzonder, alsof we elkaar kennen. Vorige levens die ze ziet, deuren die openen voor mij, maar ook voor haarzelf. En dat is het mooie. Je voelt als een vriendin Annelou, dank je wel voor al je tips en tricks. Voor de dingen die je ziet en doorgeeft. Ik krijg er een ja gevoel bij en krijg zelf ook bevestiging. Ik weet dat dit klopt. Wat ben jij een ontzettend mooi mens. Ik kom zeker terug!! Kan niet anders hahahahaha!

~Maartje~

~Voel jij de behoefte om je te ont-wikkelen?~

Wil je ervaren hoe het is om kennis te maken met jouw innerlijke kinderen? Wil je leren hoe je het Universum mét jou kunt laten samenwerken zodat je mag gaan stralen als jouw allermooiste zelf? Maak dan snel een afspraak. Dan gaan we samen op zoek naar de antwoorden die jij in je hart verstopt hebt liggen.

Medium Miss Lou – Hummeloseweg 39E – 7021 KH – ZELHEM

06 – 429 000 79 – info@mediummisslou.com