Coaching

The most important person you need to believe in is

YOU

 

 

Op welke manier gaan we samen aan het werk?

Wat centraal staat is jouw verhaal en jouw trauma’s. Door goed daarnaar te luisteren en door het stellen van open vragen, zorgen we er samen voor dat jij je veilig voelt om jouw unieke verhaal te mogen vertellen. Daarbij is er niets gek of raar. Ik kan jou helpen bij elke uitdaging die je mag ervaren in je leven.
Samen gaan we aandacht geven aan jouw trauma’s. Door eerst samen een intakegesprek te hebben waarbij ik gebruik maken van o.a. de Chakra diagnostiek, krijgen we helder waar jij mee zit. Door in te zoomen op jouw trauma’s en daar de juiste aandacht te gaan geven, heel je jezelf.
We kijken bij elke sessie wat jij nodig hebt. Soms is dit een innerlijk kind sessie, soms is dit een open en eerlijk gesprek. Door open vragen te stellen en je te begeleiden jouw trauma opnieuw te doorvoelen, ontstaat er ruimte voor groei.

Wat biedt deze coaching jou?

Een innerlijk kind sessie is een zeer krachtige methode om jouw trauma’s op zielsniveau aan te pakken. Via een geleide meditatie breng ik je in een diepe trance. Vervolgens ga jij naar jouw trauma kijken. Het doel hiervan is jezelf, vaak decennia later, alsnog stem te geven en jouw geschiedenis te herschrijven. Je pakt controle over jouw leven. Het resultaat is dat je je bewust wordt van overlevingsmechanismen die je gebruikt. Ik ondersteun dit proces door je te leren samen te werken met de Engelen. Ook leer ik je de Wet van de Aantrekkingskracht en het hoog krijgen en houden van je trilling.

Uniek in mijn aanpak is dat je ook tussen de sessies door contact met me hebt. Ik begeleid je via What’s app of Messenger. Zo mag jij stap voor stap op weg naar jouw allermooiste zelf. Je leert opnieuw contact maken met je gevoel. Je leert leven vanuit je hart en je voelt je krachtiger worden waardoor je stevig geworteld in je eigen leven komt te staan.

 

Hoe ziet deze coaching er in praktijk uit?

Ik vind het belangrijk dat jij bepaalt wat je nodig hebt. Je plant losse sessie of je neemt vooraf een pakket bij me af. Hieronder vind je ze. Op welk tijdstip jij deze sessie nodig hebt, bepaal jezelf. Het kan eens per week zijn, het kan eens per maand zijn. Omdat ik het belangrijk vind dat jij je veilig en prettig voelt bij mij hebben we als eerste een kennismakingsgesprek. Hierin mag je jouw wensen, mogelijkheden, uitdagingen etc. aangeven. Bij elke sessie kijken we opnieuw wat je dan nodig hebt. Jij bent mijn uitgangspunt!

 

 

Wat is het resultaat van deze coaching?

Je leven wordt positiever
Je leert volwassen te reageren
Je leert grenzen stellen
Je leert jouw behoeften herkennen en er gehoor aan te geven
Je leert je overlevingsmechanismen te herkennen en te veranderen
Je krijgt meer balans in je leven
Je maakt opnieuw verbinding met jezelf en daardoor ook met anderen
Je leert liefdevolle relaties aan te gaan
Je leert zelf saboterend gedrag te herkennen en om te buigen
Je leert jouw allermooiste zelf kennen 
Je gaat leven volgens je zielsmissie

 Weg met het drama! Hallo positiviteit!

Medium Miss Lou

5 jaar geleden liep ik zelf vast. Ik zat in een relatie waarin ik mij niet gelukkig voelde. Ik voelde me niet gezien en gehoord. Dat wilde ik niet langer. Ik ging op zoek naar hulp en had het geluk om een therapeute te treffen die mij leerde dat voelen juist fijn is. En de loop der jaren heb ik me de techniek eigen gemaakt. Ik gun jou ook een leven waarin je stabiel mag zijn, waarin liefde de boventoon voert en waarbij je je allermooiste zelf mag zijn. Ik geloof dat jij alle antwoorden in je hebt. De sleutel heb je al in je hand. Zullen we samen op zoek gaan naar de antwoorden?

Tijdens een sessie kan ik soms dichtklappen. Jij blijft al die tijd aan mij zijde staan en zorgt ervoor dat ik me veilig voel en nooit alleen. Ik heb heel veel hulpverleners mee gemaakt maar niemand brengt me wat jij me brengt. Voor dat ik jouw leerde kennen dacht ik na om vrijwillig opgenomen te worden. Dat is nu van de baan. Ik ben dankbaar dat ik jou heb leren kennen en ik heb vertrouwen dat er een positieve toekomst volgt.

~Julia~

Lieve Annelou, jouw aanpak is uniek. Door via je onderbewustzijn contact te maken met de kinderen in mij die trauma’s hebben meegemaakt, voel ik dat ik mag helen. Door mijn innerlijke kinderen nu alsnog stem te geven, krijg ik ook mijn stem terug in het dagelijks leven. Ik durf meer voor mezelf op te komen, ik durf meer van mezelf te laten zien. Ik kijk met meer compassie naar mezelf en naar de mensen die bij mijn trauma’s aanwezig waren. Ik ervaar meer rust in mijn leven en meer balans. Ik ben je intens dankbaar en het is de investering meer dan waard.

~Ellen~

~Voel jij de behoefte om je te ont-wikkelen?~

Wil je ervaren hoe het is om kennis te maken met jouw innerlijke kinderen? Wil je leren hoe je het Universum mét jou kunt laten samenwerken zodat je mag gaan stralen als jouw allermooiste zelf? Maak dan snel een afspraak. Dan gaan we samen op zoek naar de antwoorden die jij in je hart verstopt hebt liggen.

Medium Miss Lou – Hummeloseweg 39E – 7021 KH – ZELHEM

06 – 429 000 79 – info@mediummisslou.com